Підтримайте наш проєкт на УББ: Великоднє диво для стареньких.

Підтримати на Українській Біржі Благодійності: Великоднє диво для стареньких.

Радісний Великдень для людей “золотого віку”. Просимо підтримати збір коштів на придбання продуктів, що входять до великоднього кошика для сотні людей літнього віку. Традиційно в Україні найважливішим святом весни є Великдень. Ми очікуємо цей особливий день, щоб зустріти його у родинному колі, поділяючи радість зустрічі та смак святкових страв з близькими нам людьми. Однак не у всіх є нагода зустріти Великдень по-святковому. Люди похилого віку, які перебувають у матеріальній скруті і гнітючій самотності, не можуть собі цього дозволити. Ми часто чуємо історії людей, які у період “золотого віку” залишились у непростих життєвих обставинах. Самотні, одинокі, важкохворі люди, які не можуть ходити, люди у скрутному матеріальному становищі. Такими людьми опікується Благодійний фонд “Карітас-Київ”. Соціальні працівники проєкту “Домашня опіка” відвідують людей похилого віку у їхніх домівках. Деякі підопічні фонду не виходять з дому або пересуваються по квартирі на милицях чи ходунках. Наші працівники роблять закупи, готують їсти, прибирають, допомагаючи людям у скруті забезпечити основні потреби життєдіяльності.

Ці люди не мають можливості святкувати Великдень, бо їхнє матеріальне становище не дозволяє їм купити найнеобхідніше до пасхального кошика. Але ми вирішили допомогти їм у їхніх складних життєвих ситуаціях! І Ви можете нас у цьому підтримати. Зібравши необхідну суму, ми закупимо основні для великоднього кошика продукти та паски і передамо їх 100 людям літнього віку, які б без нашої допомоги не змогли б цього отримати. Можна лише уявити, яку радість і підтримку відчують вони, коли отримають великодній кошик з паскою та продуктами. Безсумнівно, вони відчують себе потрібними, важливими і любленими.

Запрошуємо Вашими благодійними пожертвами зробити самотню старість літніх людей радісною через світле свято Великодня!

Підтримати на Українській Біржі Благодійності: Великоднє диво для стареньких.