Карітас-Київ проведе ряд арт-терапевтичних занять для дітей

Команда дитячо-молодіжного центру Простору підтримки Благодійного фонду “Карітас-Київ” запрошує дітей віком 8–10 років для участі в Арт-терапевтичних заняттях.

Що таке арт-терапія? Арт-терапія – це метод психології, який допомагає дитині розкрити себе через рух, казку, малювання, танок, ліплення з пластичних матеріалів, і є прекрасними засобом для розвитку особистості дитини. Арт-терапевтичні заняття спрямовані на розвиток емоційно-вольової сфери дітей; розвиток креативності; зниження внутрішньої тривожності та агресії, оволодівання навичками емоційної саморегуляції; формування позитивної «Я-концепції» дітей на основі самопізнання та самосприйняття; оволодівання поведінковими моделями у відповідності до соціально прийнятних морально-етичних норм, формування комунікативної культури; гармонізацію особистісного розвитку дітей.

Арт-терапевтичний курс складається з 6 занять, де учасники будуть мати арт-терапевтичне заняття з використанням пластичних матеріалів; елементів казкотерапії та лялькотерапії; глинотерапії; мульт-терапії; терапії малюванням та техніки колаж.

Час проведення: 16.00-18.00

Дати проведення: 22.01.2020, 29.01.2020,  05.02.2020, 12.02.2020, 19.02.2020, 26.02.2020.

Заняття проводять психологи дитячо-молодіжного центру Простору підтримки. Для детальної інформації та реєстрації на курс арт-терапевтичних занять звертайтесь за номером телефону 098 189 35 15.

Вхід вільний.

#дитячо_молодіжний_центр#простір_підтримки#caritaskyiv