Карітас-Київ запрошує на зустріч групи підтримки за методом ІТС Баррета

Запрошуємо вас на першу зустріч групи підтримки за методом інтеграційної терапії спільнот!

Це зустрічі під час яких в безпечному просторі можна поділитись тим, що у вас на душі, адже розділене страждання – половина страждання, розділена радість – подвійна радість.

Терапія ефективна при доланні різних особистих чи соціальних проблем, конфліктів і загоєння травм. Вона грунтується на досвіді, ресурсах і можливостях, наявних у кожної людини, стаючи формою самодопомоги, яка не вимагає жодної зовнішньої підтримки, крім сесій взаєморозуміння, взаємної емпатії та взаємної турботи.

До події може долучитися кожен бажаючий.
Участь є безкоштовною.

Ці зустрічі можуть стати цікавими для всіх, хто прагне нової якості стосунків у повсякденному житті і для цього хотів би оволодіти новими навичками комунікації.

Зустріч буде корисною для тих, хто шукає підтримки у вирішенні своїх проблем, а також і тим, хто готовий благодійно таку підтримку надавати. Не йдеться про фінансову чи матеріальну допомогу. У грецькій мові слово therapéia означає, крім іншого, турботу.

Метою ІТC є обмін досвідом, своїми переживаннями, знаннями і розуміння нових (інших) точок зору.

Зустріч проведе фахівець благодійного фонду “Карітас-Київ” психолог Юлія Сєргєєва.

Місце та час проведення:
«Карітас – Київ»,
вул. Микитенка, 7б.
18 лютого.
19:00.

Вхід вільний.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/1MsXgDpNewmzUMM79

Додаткова інформація щодо події: +380981893515.

«Жоден з нас не є настільки багатим, щоб нічого не потребувати, і жоден з нас не є настільки бідним, щоби він нічого не міг дати іншому» А.Баррето.

#caritaskyiv

Благодійний фонд