Благодійний фонд «Карітас-Київ» підписав меморандум про співпрацю з Інститутом когнітивного моделювання

«Ми раді започаткувати співпрацю з науковим керівником Інституту когнітивного моделювання Спартаком Субботою. Об’єднавши наші зусилля ми можемо значно розширити поле нашої діяльності, а обмін досвідом та можливостями допоможе нам працювати ще ефективніше», – розповів директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

Разом з науково-дослідною роботою ІКМ веде свою діяльність у 3 напрямках:

Освіта

Мета освітнього напрямку ІКМ – надати широкій аудиторії слухачів максимально прикладні знання популярною мовою. Програми містять основи самодіагностики, а також інструменти особистісного і професійного розвитку.

Консалтинг

ІКМ консультує керівників бізнесу, які зацікавлені в здоровому психологічному кліматі і ефективній взаємодії всередині команди. Від комплексного аналізу топ-менеджерів до практичних рекомендацій до зміни моделі управління.

Терапія

Фахівці ІКМ допомагають розібрати свої переконання і скорегувати конструктивну життєву стратегію. Індивідуальний курс містить сучасні психологічні техніки, за допомогою яких пацієнт зможе самостійно відстежувати свої думки, знаходити плідні рішення і активізувати уяву.Інститут Когнітивного Моделювання (ІКМ) – це науково-дослідницька компанія, що заснована з метою розвитку психологічної культури в Україні.

Благодійний фонд

Благодійний фонд "Карітас-Київ"