Підтримайте Карітас-Київ на УББ: Постільна білизна для стареньких

Підтримати на Українській Біржі Благодійності: Постільна білизна для стареньких.

Важко уявити, як це: коли життя проходить в ліжку. Подарувати комплекти постільної білизни самотнім та прикутим до ліжка людей похилого віку – означає забезпечити їх елементарними умовами життя та дати можливість відчувати себе гідно. Просимо допомогти закупити тканину для пошиття комплектів постільної білизни. Старенька лежача людина, отримавши новий комплект постільної білизни, відчуватиме радість і турботу. З 2002 року в рамках проекту “Домашня опіка” багато самотніх людей похилого віку та людей з інвалідністю отримали медико-соціальні послуги та догляд від спеціалістів “Карітаса-Київ”. Зараз соціальні працівники опікуються сотнею осіб.Наші спеціалісти, безпосередньо за місцем проживання підопічних, здійснюють різні послуги по догляду за тілом, заміну натільної і постільної білизни, допомагають по господарству, із приготуванням їжі та інші соціальні послуги.

Наразі існує нагальна потреба – забезпечити людей похилого віку та прикутих до ліжка людей новою постільною білизною. Наш волонтер пошиє комплекти постільної білизни, єдине в чому є потреба, – це тканина, якої потрібно закупити на 31 861 грн. Не залишимо на самоті людей, які потребують нашої з вами допомоги!

Запрошуємо підтримати на Українській Біржі Благодійності: Постільна білизна для стареньких.

Avatar

Возняк Василь