Ми пишаємось довірою та співпрацею з урядами європейських країн та США, агенціями ООН, національним і місцевим бізнесом, державними структурами. Завдяки цьому впродовж останніх 25 років не лише десятки тисяч потребуючих людей отримують соціальні послуги, матеріальну допомогу, психологічну та юридичну опіку, а й змінюється громадянська культура, вимоги до ефективності організацій громадянського суспільства, стандарти соціальної роботи.

Команда Карітасу-Київ переконана, що саме цей підхід призводить до систематичних подяк і нагород, якими відзначають нашу роботу: Національний конкурс «Благодійна Україна», Національний рейтинг благодійників України (проводиться у партнерстві з “Новое Время” та Ernst and Young), Київський міський голова, КМДА, районні державні адміністрації.

Закликаємо і Вас до партнерства, якщо наші цінності та підхід імпонують! Не можемо обіцяти широкий PR-супровід співпраці з нами, - однак точно забезпечимо не тільки прозоре й відповідальне використання переданого ресурсу, а й море задоволення.

Як можна посприяти нашій  діяльності?

безкоштовне надання послуг/продуктів Вашої компанії для наших підопічних

✔ в рамках щорічних акцій "Шкільний портфелик", "Святий Миколай не забуде про тебе", "Великодній кошик" спільно з Вашими клієнтами і/чи працівниками придбання або ж збір речей, що є найбільш потрібні підопічним:

▪ продукти харчування для роботи благодійної їдальні і для роздачі потребуючим

▪ одяг і взуття на будь-який вік

▪ комплекти постільної білизни і тканина для пошиття

▪ підгузки, гігієнічні пеленки (для дорослих і дітей), урологічні прокладки

▪ миючі засоби та побутова хімія, засоби для прання

▪ безрецептурні ліки та медичні препарати

▪ дитячі іграшки, розвиваючі ігри, книги

▪ канцтовари, шкільні товари, матеріали для роботи з дітьми

▪ столовий, кухонний і одноразовий посуд

адресна допомога одному чи групі підопічних з числа кризових сімей, дітей і молоді, одиноких людей похилого віку, неповносправних осіб

кар'єрний консалтинг, навчальні курси або майстер-класи, мотиваційні зустрічі з залученням Ваших працівників

стажування наших підопічних у Вашій компанії задля профорієнтації і/чи працевлаштування

✔ пізнавальні, спортивні, інформаційні, розважальні, екологічні, творчі заходи з Вашими працівниками і нашими підопічними

✔ допомога у проведенні екскурсій, сезонних таборів, відвідування культурно-мистецьких закладів

підтримка підліткової футбольної команди (оплата тренера, придбання форми і м’ячів, виділення коштів на поїздки, оновлення спортивного майданчика)

закупівля милиць, паличок, ходунків, інвалідних візків для випозичання потребуючим

заснування сервісу соціального таксі, що доставлятиме інвалідів у місця їхньої потреби і тим самим сприятиме соціалізації

допомога державним медичним і соціальним закладам, специфіка яких релевантна нашій діяльності

передача вживаної і/чи нової побутової, комп'ютерної та офісної техніки, також меблів для підопічних і/чи соціального центру Карітасу-Київ

замовлення виробів ручної роботи (мило, свічки, блокноти, чашки) і/чи оплата праці неповносправних людей, якими опікується Карітас-Київ

промоція соціальних проблем і потреб наших підопічних через Ваші послуги/продукти чи канали комунікації (друковану рекламу, веб-сайт і соцмережі, чатботи, офлайн місця продажу, офіси) - маємо позитивний досвід співпраці з Leo Burnett та потрапляння в шорт-ліст на Cannes Lions

✔ акція, що уможливила б для Ваших клієнтів в 1 день/тиждень/місяць по всій Україні/в Київській області виділяти певну суму з чеку на підтримку якоїсь з ініціатив чи груп підопічних Карітасу-Київ

фінансова підтримка будь-якого діючого напрямку роботи, акції чи допомоги конкретній категорії потребуючих підопічних Карітасу-Київ

сприяння у працевлаштуванні і/чи розвитку власної справи підопічних Карітасу-Київ: у форматі бізнес-грантів розміром від ~500$ (індивідуальний мікрогрант) до ~5.000$ (для групи з 5-12 підопічних)

За деталями просимо звертатись до о. Романа Сиротича, директора БФ "Карітас-Київ": Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!