У Фастові офіційно завершив діяльність проект  «Соціально-харитативний хаб «Вікна можливостей». Проект функціонував у межах програми мікрогрантів Карітас Київ, яка зорієнтована на підтримку ідей, спрямованих на подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей, що опинились в кризовому становищі, зокрема ВПО та громад, які прийняли ВПО.

Не дивлячись на те, що офіційний терпін дії проекту завершено, «Соціально-харитативний хаб «Вікна можливостей» продовжує діяльність. Адже потреба у функціонуванні його є очевидною. о.Віталій Марценюк, який очолюва проект, наголошує: «Особливо необхідною є соціальна підтримка людей, скажімо, вживаним одягом. Віруючі греко-католицької парафії, а також інші особи, часто приносять до хабу ті речі, які ще можуть служити та бути корисними для потребуючих. Щосереди та щопятниці до нас приходять незахищені категорії людей та користають з благодійної допомоги. Також намагаємось шукати ресурси, щоб придбати для потребуючих продукти харчування. Також шукаємо кошти, щоб закупити для хворих підгузки. Тобто той досвід та вміння співробітників проекту, який ми отримали прогягом офіційної діяльності цієї програми, будемо застосовувати і далі».