Благодійний фонд Карітас Київ знову зібрав під своїм крилом людей похилого віку, які прагнуть вдосконалення, миру, душевного та тілесного здоров’я. Фахівці Карітас Київ на цей раз запропонували бенефіціарам майстер-клас «Ліплення з тіста образу Карітасу». Учасники заходу повинні були виліпити з кількох шматків тіста той образ, з яким вони асоціюють Благодійний фонд Карітас Київ. Учасники зустрічі виявляли неабияку фантазію: сердечка, небо, дерево життя… Ці чудові композиції творили загальний образ Благодійного фонду.

На зустрічі звучали також вірші. Вельми радо бенефіціари сприймали творчість поетеси Аліси Водовозової, яка щиро та з великим сценічним вмінням донесла до слухачів свої поетичні рядки.

А далі за гарячим чаєм та смачними бутербродами відбувались теплі розмови.

Очевидно, що захід вдався. Обличчя, очі, рухи та жести людей похилого віку свідчили, що у їхніх серцях відбулись позитиавні зміни. Це і не дивно. Адже як твердять науковці розвинених європейських країн, психологічна підтримка та соціальна взаємодія є ключовими у підтримці душевного здоров’я людей похилого віку.