Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» системно організовують майстер-класи для людей з інвалідністю з випікання кулінарних виробів. Цього разу бенефіціари ретельно трудились над випіканням рулета з варенням.

Соціальний педагог Наталія Стенько зауважує: «Одним з основних елементів майстер-класу є конспектування рецепту того чи іншого кулірнарного виробу. Практикуємо це з кількох причин: бенефіціари тренують пам'ять, а також вони вчаться вправно писати. Зрештою, до своїх записів вони звертатимуться вдома, коли матимуть настрій та нагоду самостійно взятись за виготовлення того чи іншого кулінарного виробу».

Гарною ознакою майстер-класів є участь у них волонтерів, студентів Національного авіаційного університету.

Ініціатива здійснюється в межах проекту "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні", що реалізується за підтримки BMZ та DCV.