Благодійний фонд  Карітас Київ спільно з «Радіо Марія»  продовжують радіопроект «Формула благодійності: любов і милосердя».

На цей раз спікером була Юлія Сєргєєва, психолог проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» .

Гостя програми розповіла радіослухачам про завдання, які покладені на проект, у якому діють три підрозділи: Кризовий центр, Ресурсний центр та Центр розвитку громад. Усі вони належать до  Простору підтримки.

Юлія Сєргєєва розповіла про успіхи та досягнення проекту. Ілюстрація: скажімо, кейс-менеджмент Простору підтримки провів грунтовну роботу з Міжнародним аеропортом Бориспіль на предмет працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у цю авторитетну структуру. Результати були позитивними, адже кілька осіб ВПО влаштувались до праці у цю структуру.

Особливий акцент у передачі було поставлено на психологічній підтримці бенефіціарів, які мають змогу на безкоштовній основі отримувати комплекс послуг, що надає психологічна служба проекту.

Що цікаво, проект поширюється не тільки на місто Київ, але й на інші області України.