Ми продовжуємо публікувати інформаційну добірку про діяльність проекту  «Соціально-харитативний хаб "Вікна можливостей", що діє у місті Фастові.

Нещодавнго о. Віталій Марценюк, який є керівником проекту, разом із волонтером, соціальним працівником хабу п. Аллою Шундик відвідали бенефіціарів проекту – людей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Представники соціально-харитативного хабу з’ясовували потреби, що є вкрай необхідними для потребуючих.

о. Віталій зауважив, щоб співрбітники та волонтери, які задіяні у проекті, намагатимуться активно здійснювати пошук ресурсів, щоб надати якісну та ефективну допомогу бенефіціарам.

Дана ініціатива здійснюється в межах конкурсу мікро грантів Благодійного фонду «Карітас Київ» проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», за підтримки BMZ та DCV.