о.Віталій Марценюк навесні цього року став переможцем конкурсу мікро грантів Благодійного фонду Карітас Київ, запропонувавши проект «Соціально-харитативний хаб "Вікна можливостей". Діяльність організації Ліга жінок діє у рамках проекту та скеровує свої зусилля для підтримки найбільш незахищених верств населення.

Ця спільнота організувалась при релігійній громаді УГКЦ міста Фастова. У свій час громада отримала приміщення, яке було відремонтована за кошти проекту. То ж Ліга жінок повсякчас проводить зібрання у Хабі, тут також відбуваються приготування до ярмарків. Власноруч виготовлені сувеніри (іграшки, прикраси…), кулінарні вироби, вареники – усе це реалізується на ярмарках, а кошти скеровують для допомоги онкохворим, людям з інвалідністю або дітям з Реабілітаційного центру з фізичними та психічними вадами міста Фастова.

Дана ініціатива здійснюється в межах конкурсу мікро грантів Благодійного фонд «Карітас Київ» проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», за підтримки BMZ та DCV.