Благодійний фонд «Карітас Київ» профінансував проект «Встановлення в селі Тіньки вуличних тренажерів для фізичної активності та здоров’я». Ця ініціатива здійснюється  у рамках програми, спрямованої на подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей, що опинились в кризовому становищі, зокрема ВПО та громад, які прийняли ВПО (внутрішньо переміщених осіб).

Виходячи з того,  що в селі Тіньки Чигиринського району Черкаської області не було дитячих та спортивних майданчиків, Вікторія Федорова (автор та керівник проекту, яка належить до ВПО), перейнялась цією проблемою та подала на конкурс вищезгаданий проект.

Мета проекту: розвивати спорт та формувати здоровий спосіб життя в селі серед дітей, молоді та дорослого покоління.

Ініціатива поширюється на село Тіньки Чигиринського району Черкаської області. Цільова аудиторія: діти від 4-х років, молодь та дорослі люди, ВПО, а також місцеве населення. За прогнозами користь від проекту отримає близько 1500 осіб, з них 400 дітей.

Тренажери встановлено зусиллями мешканців села. Результат є очевидним. Адже, займаючись на тренажерах, у дітей та дорослих покращується здоров’я, розвивається активність, сила та витривалість. Займаючись спортом, ВПО (внутрішньо переміщені особи) ведуть активне спілкування з місцевим населенням села Тіньки. Дана ініціатива також допомагає  ВПО  адаптуватись у нових соціальних умовах життя.

Діяльність здійснюється  у межах проекту "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні", що реалізується за підтримки BMZ та DCV.