Простір підтримки БФ Карітас Київ спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» проводить майстер-класи для людей з ментальними порушеннями. Особи з інвалідністю навчаються випікати кулінарні вироби. З ними працюють кваліфіковані фахівці – соціальні педагоги.

На радість, наші зусилля приносять втішні результати. Нещодавно ми отримали інформацію про те, що один з учасників майстер-класів -  Андрій отримав роботу у одній із пекарень міста Києва.

Колектив БФ Карітас Київ радіє за нашого бенефіціара. Пам’ятаємо активність та сумлінність Андрія, який кожну хвилину використовував для праці. Також вітаємо соціального педагога Центру трудової реабілітації п. Наталію Стенько, яка докладає великих зусиль, щоб  її підопічні ставали цілеспрямованими та сумлінними. Результат є очевидним.

Ініціатива здійснюються в межах реалізації соціальної релевантної послуги в проекті "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки BMZ та DCV.