До Карітасу завітали представники ДТЕК «Київські електромережі». Вони відгукнулись на заклик нашого фонду та зібрали чималу кількість шкільних портфеликів та шкільного приладдя для  дітей, батьки яких не мають змоги придбати нові портфелі та шкільну канцелярію для своїх діток.

І хоча навчальний рік вже розпочався, однак шкільні портфелики є вкрай необхідними для найбільш незахищених верств населення. Ці пречудові шкільні рюкзаки та шкільне приладдя принесуть велику радість 24 діткам, саме скільки портфелів закупили працівники ДТЕК «Київські електромережі».

У часі передачі допомоги Благодійному  фондові Карітас Київ, відбулась ділова розмова представниці ДТЕК «Київські електромережі» п. Наталії Заіченко з керівником проекту "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» п. Аллою Кочубей. Акценти були поставлені на класифікації категорій, які є вкрай незахищеними та які потребують допомоги благодійників.

Карітас Київ дякує усім благодійникам ДТЕК «Київські електромережі», які дарують щастя потребуючим. Особлива подяка п. Наталії Заіченко, яка акумулювала енергію для цієї ініціативи та зуміла мотивувати співпрацівників, які зробили великий дарунок для потребуючих.