Діти Карітасу-Київ із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі. У поїздці взяло участь 25 осіб.

Діти в таборі мали насичену програму: активні ігри на свіжому повітрі, квести, творчі майстер-класи, походи в ліс та на озера, екскурсії в лунапарк, відпочинок в аквапарку, а  також казкові морські подорожі Стокгольмським каналом та круїз до берегів Фінляндії.  За час перебування на відпочинку діти змогли розкрити в собі нові уміння, проявити свої творчі здібності, насолодитися фантастичною природою Скандинавії. Кожен повернувся додому з незабутніми враженнями та десятком нових друзів.

Карітас-Київ проводить табори для дітей різних категорій. Зокрема, вже, окрім цього, відбулися денні табори у Карітасі. Цього року ще буде сімейний табір для дітей з інвалідністю.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!