Кейс-менеджмент Карітас Київ веде системну працю з ВПО (внутрішньо переміщеними особами). Проводиться чимало зустрічей та заходів, які покликані підвищити у ВПО стійкість до проблем сьогодення та спільними зусиллями покращувати якість умов життя та праці бенефіціарів.

Серед комплексу питань, які хвилюють внутрішньо переміщених осіб, - пошук легітимної та добре оплачуваної праці. У свій час співробітники Карітас Київ організували для ВПО зустріч із менеджентом Міжнародного аеропорту "Бориспіль". Фахівці цієї авторитетної організації ознайомили внутрішньо переміщених осіб із базою вакантних посад та особливостями працевлаштування.

Завдячуючи чітко продуманій й добре спланованій консультативній та організаційній роботі кейс-менеджменту, кілька осіб, які мають статус ВПО, обійняли вакантні посади у престижній організації - «Міжнародний аеропорт Бориспіль».

Дана діяльність здійснюється у межах проекту  «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», що реалізується за підтримки BMZ та DCV.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!