У Просторі підтримки Благодійного Фонду Карітас Київ проведено майстер-клас із пісочної анімації  для дітей Спілки ветеранів АТО, м. Києва. Спершу діти навчались малювати піском морські риби,  рослини та інші елементи підводнгого світу. А далі художниця з пісочної анімації визначила тему роботи: «Підводний світ – у моїй уяві».

Різним та багатогранним видався підводний світ у творчих знахідках дітей. Далі вони вербально трансформували свої емоції та те, що вдалося їм здійснити на уроці з пісочної анімації.

Пісочна анімація не тільки розвиває творчу уяву, але й несе чималий психологічний вплив на дітей. Адже сипуча анімація– це особлива система релаксотерапії та профілактика від  тривожних переживань, думок та емоцій.

Дана ініціатива здійснюється у межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні", що реалізується за підтримки BMZ та DCV.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!