Наш Простір підтримки  разом з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» провели  для осіб з ментальними порушеннями черговий майстер-клас: випікання мафінів  з шоколадом. Соціальний педагог Наталія Стенько зауважує,  що дана ініціатива має велике значення для осіб з ментальними порушеннями.

Вони щораз глибше пізнають особливості кулінарії. Адже на кожну чергову зустріч ми пропонуємо нашим бенефіціарам нові кулінарні теми. Вони чудово справляються із завданням. Це дає нам підстави радіти і вірити, що ті навики, які вони здобувають у стінах Карітасу, знадобляться у їхньому житті».

Карітас-Київ та Центр  трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» дякують студентам-практикантам з Національного Авіаційного Університету, які взяли  участь у цьому заході та надали корисну практичну допомогу бенефіціарам та організаторам заходу.

Ініціатива здійснються в межах реалізації соціальної релевантної послуги в проекті "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки BMZ та DCV.