Благодійний фонд Карітас Київ спільно з Українською Біржою Благодійності здійснили ініціативу «Великоднє диво для потребуючих». Ідея задуму полягала у зборі коштів для «Великоднього кошика»  для людей похилого віку, що перебувають  у безпорадній старості, важких недугах та самотності.

Благдійники в онлайн-режимі переказували кошти для цієї ініціативи. На один святковий продуктовий набір (паска, ковбаса, сир, яйця, масло) потрібно було зібрати у межах  250 гривень. Загальна вартість проекту  становила  15 000 грн.

Відрадно констатувати, завдячуючи активності благодійників, а серед них були й такі, що жертвували понад 1000 грн., Українська Біржа Благдійності зібрала цю суму за три тижні. Однак ми памятаємо, що скромна «лепта вдовиці» також має велику духовну цінність. Дякуємо усім!

До того ж радо сповіщаємо, що Благодійний фонд Карітас Київ підтримали інші жертводавці.  І ми спільно принесли радість не тільки у домівки потребуючих, а загальна кількість одиноких самотніх людей, незрячих, що отримали «Великодній кошик», становила понад  200 осіб.

Благодійний фонд Карітас Київ безмежно дякуює усім благдійникам, а також організаціям та підприємствам, які виявили велику увагу та подбали про те, щоб у потребуючих був на столі «Великодній кошик». Ми спільно з Вами принесли в домівки самотніх людей похилого віку не тільки матеріальний харч, але й часточку поваги, любові та милосердя.

Дякуємо!

Благодійний фонд Карітас Київ: разом несемо любов!