«Понад 100 великодніх кошиків у Патріаршому соборі Воскресіння Христового освятив Блаженніший Святослав для вимушено переселених родин із тимчасово окупованої території України», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

На освяченні були присутніми та отримали великодні кошики - люди, які змушені були покинути свої домівки через військові дії та окупацію. Великодні кошики отримало понад 100 родин серед яких: люди з обмеженими можливостями та з інвалідністю, багатодітні родини, старенькі та самотні матері, і багато дітей, які своїм сміхом звеселили подвір’я Патріаршого Собору.

Блаженніший Святослав, освятивши страви Великодніх кошиків, звернувся до присутніх із словами підтримки, наголосивши, що у найважчі моменти життя Господь Бог приходить до людини, щоб бути із нею: «Пам’ятайте, у найважчі моменти життя Господь є з Вами. Свято Воскресіння якраз показує, що немає таких ситуацій, яких Бог не може перемінити на добро. Миру Вам і нехай на Ваших обличчях завжди буде радісна усмішка, бо Христос Воскрес».

Далі відбулося спілкування із присутніми, які висловлювали слова подяки за постійну підтримку.

«Цього року ми надали понад 500 Великодніх кошиків для людей різних категорій: переселенців, сімей учасників АТО, сімей у складних життєвих обставинах, людей літнього віку. Висловлюю щиру подяку всім тим добрим людям, хто долучився та допоміг у можливості реалізації цієї доброї великодньої справи та запрошую до подальшого спільного творення добра», - підсумовує о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Більше фото за наступним посиланням: