20 березня 2018 року в концерт-холі «Оазис» відбувалось урочисте нагородження переможців та лауреатів 11-го  Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017» в рамках регіонального Національного конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України.

Яскравим прикладом того, як можна долучитися до доброї справи, є даний конкурс:  де на реальних прикладах можна побачити, яких висот досягли благодійники у добрих справах і завдяки кому. «Янголами Добра» нагороджували кращих благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи, які реалізували значні благодійні проекти, що в свою чергу публічно стимулювало Благодійників до поширення ефективних доброчинних практик.

Учасниками Конкурсу було більше 1000 заявок від благодійників, меценатів та волонтерів. «Янголів» отримали 9 переможців з різних номінацій: благодійність бізнесу; благодійність в охороні здоров’я; благодійність в культурі та мистецтві; благодійність в захисті України; молодіжна та дитяча благодійність; благодійна акція та інші.

Окрім того, більше 30 претендентів стали лауреатами конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», яких нагороджено почесними дипломами.

«Щиро вітаємо переможців і дякуємо за все те, що Ви робите, за Вашу допомогу тим хто цього потребує і за Вашу небайдужість!» - зазначив керівник БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич. Карітас-Київ став переможцем в даному конкурсі в номінації «Благодійність в соціальній сфері»: за дієву і фахову роботу нашу команду було  нагороджено дипломом та «Янголом Добра».

Під час отримання високої нагороди, о. Роман Сиротич подякував організаторам за необхідне визнання благодійників та відзначив кожного учасника як переможця, а також кожного члена команди БФ «Карітас-Київ», партнерів та добродіїв: «Я щиро дякую за цю нагороду і дуже радий, що цей «Янгол добра» став відзнакою всього нашого колективу - хочу їм подякувати за самовіддану та виснажливу роботу. Також ця відзнака – це праця сотень людей, які жертвували кошти, народжували й опрацьовували ідеї та вкладали щоденну свою працю в ім’я милосердної любові. Дякую всім добродіям, благодійникам, партнерам та волонтерам Карітасу-Київ, бо це Ваша нагорода. Вона належить Вам! Водночас, запрошую до подальшої співпраці: ефективної, високоякісної, відповідальної, масштабної. Хай Бог допоможе нам спільно творити добро для людей».

Підтримай он-лайн збір коштів на придбання підгузників важкохворим стареньким!