Великодній кошик для тих, хто не має родин, хто перебуває у безпорадній старості, тяжких хворобах та гнітючій самотності. Вони рахують останню гривню на ліки. Їх життя та спасіння – мізерна пенсія. Ми збираємо кошти на великодній кошик для 60 осіб похилого віку. На один святковий продуктовий набір (паска, м’ясні вироби, сир, яйця, хрін) потрібно 250 гривень. Загальна вартість проекту – 15 000 грн.

Благодійний фонд Карітас Київ просить усіх небайдужих принести у домівки одиноких людей похилого віку іскорку любові та доброти. Заглянемо спільно у їхні домівки та накриємо для них великодній стіл. Кожна гривня – це промінь Вашого серця для тих, хто чекає на свято.

Благодійний фонд Карітас Київ вже понад 17 років не залишає людей похилого віку наодинці зі своїм горем і проблемами. Соціальні працівники "Домашньої опіки" доброзичливо спілкуються з кожною літньою людиною, дослуховуються до їх прохань, облаштовують побут з урахуванням потреб. Також ми допомагаємо продуктами харчування, постільною білизною, за необхідністю – милицями та інвалідними візками.

У центрі уваги медико-соціальної опіки Карітасу є не окремі проблеми людини, а ціла її особистість і середовище, що її оточує. Працівники Карітасу намагаються надати максимально якісну комплексну допомогу, беручи до уваги не лише фізичні, а й духовно-психологічні проблеми людини. Надається широкий спектр послуг – догляд за тілом, медичні послуги, ведення домашнього господарства, вирішення юридичних питань, організація дозвілля, психологічний супровід та інше.

То ж зараз, напередодні Великодніх свят, ми вирішили згуртуватись та спільними зусиллями зробити добру справу. Адже цим одиноким людям дуже хочеться, щоб у день Світлого Христового Воскресіння хтось завітав до них, принісши великодні кошики, сказавши теплі слова підтримки. Допомога кожного з Вас забезпечить великодніми кошиками одиноких киян похилого віку, які потребують допомоги та підтримки, та допоможе їм впродовж свят почуватися менш обділеними долею і не такими самотніми у цьому світі.

Благодійний фонд Карітас Київ: разом несемо любов!