БФ Карітас Київ спільно з Громадською організацією Об’єднання «Самопоміч», м. Київ, провели захід для осіб похилого віку, які є жертвами націонал-соціалізму та тоталітаризму, а також для внутрішньо переміщених осіб, що внаслідок бойових дій на сході України покинули рідні домівки та переїхали до Києва.

Представники Громадської організації  Об’єднання «Самопоміч»  запропонували учасникам зустрічі провести час у форматі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». За перемогу змагалось  п’ять команд, а журі ретельно слідкувало за правилами гри. Слід зауважити, що питання були не простими. Однак учасники інтелектуального змагання знаходили правильні відповіді. Перемогла команда «Щастя», її учасники матимуть змогу продовжити боротись за перемогу у загальноміському інтелектуальному форумі  «Що? Де? Коли?».

Представники Громадської організації Об’єднання «Самопоміч» м. Києва приготували гостям подарунки. Наостанок, організатори та гості висловили побажання і надалі проводити схожі заходи, що спонукають людину до інтелектуальних вправ.

Після гри відбулося чаювання та спілкування.

Висловлюємо щиру вдячність Громадській організації Об’єднання «Самопоміч» м. Київ, депутату Київради Вадиму Васильчуку, п. Олегу Спорникову та п. Микиті Дядюшко.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!