«Карітас Київ у співпраці із Парафією Покрови Пресвятої Богородиці в м. Черкаси надав допомогу ВПО у кількості 116 осіб. Наданням допомоги займалися волонтери Якушеви Павло і Валентина, які самі є ВПО. Водночас ця акція започаткувала і активізацію роботи фонду в Черкаській області», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітас Київ.

В Черкаській області проживає велика кількість переміщених людей з зони бойових дій з Донецької та Луганської області.Серед яких багато дітей, інвалідів та людей похилого віку, які потребують моральної та матеріальної допомоги.

«Волонтерами фонду Павлом і Валентиною проведена реєстрація переселенців для надання допомоги. За результатами спілкування з переселенцями було виявлено, що таким категоріям як інвалідам, пенсіонерам, дітям не вистачає коштів для прожитку. На підставі цього фондом було надано допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни для 116 осіб», - говорить волонтер Павло Якушев.

Після отримання та побачивши вміст наборів, люди були приємно здивовані і висловлювали подяку фонду, церкві і волонтерам за виконану роботу.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті