«У рамках Соціальних днів  «БФ «Карітас-Київ» надав допомогу вимушено переселеним людям зі Сходу України та Криму. Зокрема, за останній тиждень понад 800 осіб отримало допомогу продуктами, медикаментами, гуманітарним одягом та засобами гігієни. Допомога надавалася як у Карітасі, так і в інших місцях проживання переселенців. Також допомогу надано у Авдіїці, де відбуваються активні бойові дії. Ведеться співпраця із державними органами та іншими фондами і організаціями з метою надання широкомасштабнішої допомоги ще більшій кількості осіб, - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Завдяки жертводавцям і оперативній та професійній праці соціальних працівників БФ «Карітас-Київ», вдається допомогти особам, що покинули свої домівки на Сході України  та переїхали, і забезпечити базові потреби в харчуванні, теплому одязі. В умовах складних військово-політичних подій в Україні, працівники «Карітасу» плідно працюють задля досягнення спільної мети – допомогти та підтримати кожного, хто потребує допомоги, та разом навчитися жити в нових реаліях життя.

«Найважче в допомозі, яку ми надаємо - це те, що не маємо можливості допомогти усім людям, що до нас звертаються. У зв’язку із ситуацією, що склалася в нашій державі – військовою агресією зовнішнього ворога, по допомогу до нас звертаються масово люди, які змушені переселитись на невизначений строк зі сходу України та Криму. Кожна така людина, яка до нас звертається, це окрема історія і, як правило, ця історія наповнена гіркоти поневірянь та горя. Вижити, коли ти втратив власне житло, роботу, а часто навіть ічленів сім’ї зовсім нелегко» - розповідає працівник Карітасу Корбеляк Анатолій.

БФ «Карітас Київ» дякує всім, хто допомагає у допомозі переселенцям та просить допомоги, хто може її надати. Разом зможемо допомогти ще більшій кількості.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті