Директор Благодійного Фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня Волонтера отримав ПОДЯКУ Київського міського голови Віталія Кличка: за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу підтримки та допомоги учасникам АТО, активну громадянську позицію.

В рамках заходів, ініційованих громадською організацією «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва», з нагоди Дня Збройних Сил України відбувся урочистий концерт «Мужність. Відвага. Гідність».

Волонтери та благодійники відзначені подяками  громадської організації «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва», серед яких і благодійний фонд «Карітас-Київ». Присутніх - ветеранів АТО, сім’ї загиблих воїнів, волонтерів та благодійників - привітав голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук. Саме він вручив Карітасу-Київ також і подяку від Київського міського голови Віталія Кличка.

Благодійний Фонд «Карітас-Київ» працює з 1992 року - за цей період десятки тисяч потребуючих людей отримали соціальні послуги, гуманітарну допомогу, психологічну та юридичну опіку. Діяльність зосереджена на мешканців Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської та Вінницької областей, меншою мірою - і в інших регіонах України.

Підхід і масштаб роботи неодноразово відзначались нагородами і подяками, серед останніх: подяка від Київського міського голови, КМДА, районних державних адміністрацій, відзнака Національного рейтингу благодійників України, Українського Форуму Благодійників, Української Біржі Благодійності.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!