БФ «Карітас Київ» взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників України, потрапивши у ТОП-25. Рейтинг організований Українським форумом благодійників.

Результати були оголошені до Європейського дня благодійних фондів (1 жовтня). Щорічний Національний рейтинг благодійників проводиться з метою підняття рівня суспільної довіри і залучення людей до ефективної та професійн ої благодійності через карту благодійності України. До рейтингу увійшли благодійні організації, які пройшли тест на підзвітність, відкривши свої податкові звіти. Участь у рейтингу взяло 74 Фонди. Це благодійні організації, які відкрили свої податкові звіти. Кожен із них представлений на "Карті благодійності України", інтерактивному онлайн-ресурсі: http://ufb.org.ua/rating/blago-list.

Цього року учасників Національного рейтингу благодійників стало на 40% більше, ніж торік. Пріоритетна сфера допомоги благодійників у 2015 році – соціальний захист, натомість найменше благодійних коштів витрачено на захист довкілля і тварин. Благодійні бюджети на охорону здоров’я і підтримку армії скорочуються, а Фонди, переважно, надають адресну допомогу і підтримують установи та організації.

Для реалізації своїх благодійних програм 74 фонди працевлаштували 891 особу і залучили 24637 волонтерів. Цей показник свідчить про те, що благодійні організації сьогодні є гідним гравцем ринку праці на рівні з малим та середнім бізнесом.

«Карітас України» став лідером серед рейтингу у кількох номінаціях – ми гордимося тим, бо усі наші організації Карітасу працюють задля добра людей.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті