Карітас Київ у рамках постійної праці надає допомогу багатьом дітям та кризовим сім’ям, окрім цього проводяться різні акції. Однією із таких є подарунки для дітей до свята Святого Миколая. Цього року завдяки жертводавцям понад 1900 подарунків було надано для різних категорій потребуючих дітей.

Святий Миколай Карітасу попрямував до дітей, які його з нетерпінням чекали. Так, подарунки отримали діти з кризових, малозабезпечених, неповних та багатодітних родин, а також діти з сімей вимушених переселенців та діти, батьки яких загинули в АТО та на Майдані.

Урочистість свята відбувалося як у київському Карітасі у декілька етапів, так і далеко поза ним. Це було свято добра і віри до дня Святого Миколая, яке відбулося для тих, хто ніколи або не чув про Миколая, або не вірив у нього. Тому це для них стало реальністю. У цих святкуваннях у Карітасі взяло участь понад 300 дітей, а ще і їх батьків, а до решти Миколай попрямував у різні куточки України.

На сьогодні БФ «Карітас Київ» надав допомогу понад 15 000 осіб вимушено переселених зі Сходу України, багато з них – діти. Їм, особливо, потрібна увага та турбота, і співробітники  Карітасу  роблять все можливе, щоб діти – переселенці почували себе  щасливо і радісно у це свято Добра. Особливо поважними гостями свята були актори із Київської Трьохсвятительської семінарії, які виступали перед дітьми із виставою про св. Миколая.

alt

«Від свого імені та імені усіх дітей, які отримали подарунки від Святого Миколая Карітасу, хочу висловити щиру подяку усім благодійникам, волонтерам та партнерам, бо саме вони спричинилися до того, щоб на дитячих обличчях сяяли усмішки та радість. Дякую їм, що у такий непростий для країни час знайшли час, можливості та бажання на щедрість. Дякую Лицарям Колумба, завдяки яким більшість із цих дітей отримали подарунки. Кожна дитина відчула, що Святий Миколай про неї не забув, приніс солодощі та інші подарунки, яких вона так чекала.

Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ, тому запрошую до співпраці у допомозі тим, хто голодний, кому холодно, хто немає у що вдягнутися, хто шукає останню копійку на життєважливі медикаменти», - висловлюється директор БФ «Карітас Київ» о. Роман Сиротич.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті