«100 великодніх кошиків для 100 родин у Патріаршому соборі Воскресіння Христового освятив Блаженніший Святослав для вимушено переселених осіб із тимчасово окупованої території України. Окрім цього, з благословення Блаженнішого Святослава, ми цього року надали понад 550 Великодніх кошиків для: переселенців, сімей учасників АТО, сімей у складних життєвих обставинах, людей літнього віку», - повідомляє о.Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

«Карітас Київ у співпраці із Парафією Покрови Пресвятої Богородиці в м. Черкаси надав допомогу ВПО у кількості 116 осіб. Наданням допомоги займалися волонтери Якушеви Павло і Валентина, які самі є ВПО. Водночас ця акція започаткувала і активізацію роботи фонду в Черкаській області», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітас Київ.

В приміщенні БФ «Карітас-Київ» відбувся дуже цікавий захід –  майстер клас з виготовлення – ключниці (це місце для зберігання ключів). У ньому взяли участь люди похилого віку з числа жертв націонал-соціалізму, діти, підлітки та волонтери. Захід пройшов у рамках програми «Місце зустрічі: діалог» за підтримки німецького фонду EVZ.

Оскільки літні люди дуже потребують уваги і спілкування, то особливим святом для них є зустрічі з дітьми, які викликають багато позитивних емоцій, впевненості та гарного настрою. Саме тому основною метою цього заходу було створити умови для спілкування та плідної взаємодії між різними поколіннями.

«Карітас єднає покоління – під таким заголовком у БФ «Карітас-Київ» відбувся надзвичайно цікавий захід - МАЙСТЕР-ШЕФ. У ньому взяли участь люди похилого віку з числа жертв націонал-соціалізму, волонтери та діти і молодь. Загалом понад 35 осіб», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

МАЙСТЕР-ШЕФ  - це спільний захід людей похилого віку, дітей, молоді та волонтерів. Тут діти та молодь разом із старшими людьми готували страви. Всі розділилися на дві команди. Основною умовою поділу на команди було наявність у кожній осіб різного віку, дітей та молоді. Так ці змішані команди – старенькі та зовсім молоді - вступили у боротьбу за перемогу.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті