Діти Карітасу-Київ із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі. У поїздці взяло участь 25 осіб.

Кейс-менеджмент Карітас Київ веде системну працю з ВПО (внутрішньо переміщеними особами). Проводиться чимало зустрічей та заходів, які покликані підвищити у ВПО стійкість до проблем сьогодення та спільними зусиллями покращувати якість умов життя та праці бенефіціарів.

Шановні друзі, ми продовжуємо публікувати спогади ВПО (внутрішньо переміщених осіб), які мали зустріч з Делегацією Американської Єпископської Конференції (АЄК), що відвідала БФ Карітас Київ. На прохання делегатів АЄК внутрішньо переміщені особи розповідали про свої драматичні епізоди життя, позначені військовими діями на Донбасі.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!