Впродовж 2014-2015 років Карітас Київ взяв під свою опіку більш ніж 20.000 постраждалих внаслідок подій Євромайдану та від гуманітарної кризи в Україні.

Для потребуючих забезпечено:

• соціальні послуги

• матеріальна допомога

• реабілітаційна допомога

• психологічне консультування

Допомога надається як в соціальному центрі Карітасу, так і в місцях компактного поселення потребуючих та індивідуально.

Зокрема, в Карітасі Київ діє Центр допомоги дітям вимушених переселенців «Простір, дружний до дитини».

Насамперед діяльність спрямована на надання психологічної допомоги вимушено переселеним дітям. Такий центр – це комфортний простір для спілкування, відпочинку, навчання і самовираження, зниження почуття гніву і тривоги у дітей, які стали свідками насильства та змушені були покинути рідні домівки.

Психо-соціальну допомогу надають фахівці з досвідом роботи у дошкільному вихованні, педагогіці та психології дітей різних вікових груп. Започаткований у червні 2015 року «Простір, дружній до дитини» охопив вже понад 300 дітей віком від 3 до 15 років.

Для того, щоби сприяти якнайкращій соціалізації переселених із зони збройного конфлікту, близько 25% підопічних соціального центру становлять місцеві діти з багатодітних і малозабезпечених сімей – це дає можливість дітям зі Сходу краще адаптуватися до теперішніх умов їхнього проживання та спілкування серед нових друзів.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті