Станом на 1 грудня 2015 року в Україні функціонують 177 установи та 589 підрозділів кримінально-виконавчої інспекції (з них 29 установ знаходяться на території Донецької та Луганської областей, що тимчасово не контролюється українською владою). При цьому в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах, розташованих на території, що контролюється українською владою, трималось 70 417 осіб.

За останнє десятиріччя в Україні частка ув’язнених жінок від загальної кількості засуджених складає біля 5–6%, і їх чисельність щороку повільно зменшується.  Таким чином, переважну кількість ув’язнених в Україні становлять чоловіки, у зв’язку з чим тюремна система держави розрахована саме на їх утримання, тому і відображає чоловічий погляд на чоловічі проблеми в ув’язнені.

За таких умов для Карітасу Київ метою допомоги ув’язненим жінкам є надання матеріальної, психологічної і духовної допомоги жінкам-в’язням і їх дітям, які відбувають покарання  у виправних колоніях Чернігівської, Тернопільської, Полтавської, Кіровоградської, Харківської, Одеської областей, Будинку дитини при Чернігівській жіночій колонії.

Протягом 22 років Карітас Київ надав допомогу майже 30.000 таких підопічних, забезпечивши для них продукти харчування, засоби особистої гігієни, миючі засоби, одяг і взуття, дитячі іграшки, християнську літературу.

Директор Карітас Київ отримав Подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас Київ взяв участь у третьому Національному рейтингу благодійників потрапивши у ТОП - 25

Понад 1900 подарунків надано потребуючим дітям

ПОТРІБНІ ПІДГУЗНИКИ ДЛЯ МАЛЮКІВ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Забезпечено домашню опіку для понад 100 самотніх осіб похилого віку

Центр дитячого розвитку охопив вже більше 300 дітей вимушених переселенців

Наші реквізити:

"Благодійний Фонд «Карітас Київ»"
Відділення № 8 у м. Києві
ЄДРПОУ 21477781 МФО 325365

Що Ви шукаєте?

Стежте за нами у соцмережах!

Наші контакти:

ми на карті