Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Атмосфера творчості – зближує нас

У місті Боярка відбувся майстер–клас з виготовлення подарункових коробок.  У заході взяли участь діти ВПО (внутрішньо переміщених осіб) та діти з місцевих громад. Майстер-клас проходив у межах проекту «Проведення майстер-класів з дітьми ВПО і їх батьками спільно з дітьми місцевих громад». Мета проекту: психологічна реабілітація дітей та дорослих через творчу роботу, адаптація в місцеву громаду через спілкування з місцевими мешканцями, відновлення якісних сімейних відносин між дітьми та їх батьками. Проект поширюється на Боярку, Тарасівку та Білогородку, що на Київщині. Цільова аудиторія: 60 сімей ВПО з дітьми та діти з місцевих громад.

Компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна стала партнером Карітасу-Київ

Днями команда Кока-Кола Беверіджиз Україна зробила нам чудовий подарунок. Компанія виділила для підопічних та учасників активностей Карітасу-Київ напої зі своєї продукції, а також подарували декілька коробок речей першої необхідності: одяг, постіль, іграшки, канцтовари.

Майстер-клас: мафін  з шоколадом

Майстер-клас: мафін з шоколадом

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  разом з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» провели  для осіб з ментальними порушеннями черговий майстер-клас: випікання мафінів  з шоколадом.

Соціальний педагог Наталія Стенько зауважує,  що «дана ініціатива має велике значення для осіб з ментальними порушеннями.

До древнього Чернігова

Благодійний фонд Карітас Київ подарував своїм бенефіціарам чудову екскурсію у одне з найдревніших міст Давньоруської держави - Чернігів. У цю подорож вирушили особи, що є жертвами націонал-соціалізму та тоталітаризму, а також ВПО (внутрішньо переміщені особи), які внаслідок бойових дій на сході України змушені були покинути рідні місця та переїхати на проживання у різні куточки України, зокрема у Київ.