Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Під крилом Карітасу

Благодійний фонд Карітас Київ знову зібрав під своїм крилом людей похилого віку, які прагнуть вдосконалення, миру, душевного та тілесного здоров’я. Фахівці Карітас Київ на цей раз запропонували бенефіціарам майстер-клас «Ліплення з тіста образу Карітасу». Учасники заходу повинні були виліпити з кількох шматків тіста той образ, з яким вони асоціюють Благодійний фонд Карітас Київ. Учасники зустрічі виявляли неабияку фантазію: сердечка, небо, дерево життя… Ці чудові композиції творили загальний образ Благодійного фонду.

читати далі
Тренінг для бенефіціарів «Клубу молоді для молодих людей з синдромом Дауна»

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ і далі активно співпрацює з Всеукраїнською Благодійною організацією Даун Синдром. У рамках конкурсу мікро грантів нещодавно відбувся черговий тренінг для учасників  проекту «Клуб молоді для молодих людей з синдромом Дауна». Тема заходу «Правила поведінки на роботі».

читати далі
У Карітасі Київ проведено тренінг «Юридичні основи захисту внутрішньо переміщених осіб»

7 листопада Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ спільно з Громадською організацією Донбасс SOS організували та провели тренінг «Юридичні основи захисту внутрішньо переміщених осіб». Цей захід покликаний надати внутрішнтьо переміщеним особами комплекс знань з юридичних  основ, які є найбівльш актуальними для цієї категорії осіб.

Вміємо випікати рулет

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» системно організовують майстер-класи для людей з інвалідністю з випікання кулінарних виробів. Цього разу бенефіціари ретельно трудились над випіканням рулета з варенням.