Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Соціальна адаптація та психологічна реабілітація дітей ветеранів  АТО

Соціальна адаптація та психологічна реабілітація дітей ветеранів АТО

У межах конкурсу мікро грантів Благодійного фонду Карітас Київ діє проект «Проведення майстер-класів з дітьми ВПО і їх батьками спільно з дітьми місцевих громад». Керівник проекту Світлана Погорєлова, вдало використовуючи час та вміння, організувала та провела для дітей та матерів ветеранів АТО серію майстер-класів у рекреаційній зоні Катранка, яка входить у межі населеного пункту Лиман в Татарбунарському районі Одеської області.

читати далі
Щастя бути батьком, або Що діти цінують в татусях?

16 вересня у світі відзначатимуть День батька. В Україні свято на честь татусів не має офіційного статусу, але разом з країнами, де поважають сімейні цінності, його відзначають у третю неділю вересня. Що означає бути батьком і як побудувати добрі стосунки з дитиною – ми поговорили з психологом Благодійного фонду «Карітас-Київ» Юлією Тимченко (проект «Об’єднуючи людей заради розбудови миру»).

Нагорода за сумлінність!

Простір підтримки БФ Карітас Київ спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» проводить майстер-класи для людей з ментальними порушеннями. Особи з інвалідністю навчаються випікати кулінарні вироби. З ними працюють кваліфіковані фахівці – соціальні педагоги.

читати далі
 Жертви націонал-соціалізму та тоталітаризму побували в Національному парку «Межигір’я»

Доброю та корисною традицією стали екскурсійні поїздки в історичні та знакові місця України, які організовує для жертв націонал-соціалізму, тоталітаризму та ВПО Благодійний фонд Карітас Київ.

На цей раз співробітники Карітасу запропонували нашим бенефіціарам відвідати Національний парк «Межигір’я». Емоції захоплювали серця підопічних, адже вони побачили  неймовірну красу та небачене багатство, яке належало одній людині – колишньому президентові - втікачеві Віктору Януковичу. Це тільки уявити собі: на 140 – ка гектарах землі розташувався комплекс «Межигір’я».