Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб "Вікна можливостей"

Проект функціонує  у межах програми Благодійного фонду «Карітас-Київ», який підтримує ідеї, спрямовані на подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей, що опинились в кризовому становищі, зокрема ВПО та громад, які прийняли ВПО.

Завдання проекту полягає у соціально-психологічній реабілітації сімей ВПО, багатодітних, малозабезпечених та тих, що перебувають в складних життєвих обставинах, а також сімей учасників АТО.

Україна вже не буде такою, як до 2014 року, але якою вона буде – невідомо

9 жовтня в Києві відбувся форум «Україна: виклики розділеної держави», організований Благодійним фондом «Карітас-Київ» спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві. Метою заходу було проаналізувати і осмислити реалії українського суспільства після 2014 року. Для цього були запрошені експерти з активною громадською позицією з різних галузей: філософії, права, моралі, культури тощо.

Майстер-клас: результати стають очевидними

Люди з інвалідністю - часті гості БФ Карітас Київ. Простір підтримки Карітасу спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін»  продовжують проводити для бенефіціарів семестр майстер-класів із виготовлення страв. Сьогодні бенефіціари отримали нове завдання: приготувати та спекти оладки з яблуками.

читати далі
Майстер-клас для людей з інвалідністю

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін»  провели черговий майстер-клас з виготовлення страв.

На цей раз бенефіціари отримали завдання - приготувати грінки з часником та фаршировані помідори із зеленню та сиром. Усі функції здійснювали особи з інвалідністю. Вони мили помідори, нарізали зелень та вимішували усі інгредієнти.