Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Зустріч кейс-менеджменту Карітас Київ з ВПО (внутрішньо переміщеними особами)

У Карітасі Київ відбулась чергова зустріч співробітників проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» з внутрішньо переміщеними особами.

Жертви націонал-соціалізму відзначили 1030 – річчя хрещення Русі-України

У Благодійному фонді Карітас Київ зібрались жертви націонал-соціалізму та внутрішньо переміщені особи. На цей раз тема їхньої зустрічі: 1030 - річчя від часу хрещення Русі-України. Оскільки серед підопічних чимало людей з вищою педагогічною осівтою, то ж співпрацівники проекту,  напередодні зустрічі, запропонували бенефіціарам самотужки підготувати виступи на цю тему.

читати далі
Благодійний фонд Карітас Київ продовжує  акцію «Шкільний портфелик»

Благодійний фонд Карітас Київ продовжує акцію «Шкільний портфелик»

Літо – гаряча пора. Часу обмаль. Усі намагаються використати кожен день з користю для себе та своєї сім’ї. У процесі щоденних клопотів просимо Вас віднайти хвилинку часу для дітей ВПО, ветеранів АТО,  дітей, що проживають у багатодітних, малозабезпечених, неповних та дисфункціональних сім’ях. В силу різних обставин чимало їхніх батьків не здатні забезпечити найнеобхідніші шкільні потреби для своїх дітей.

Зцілення мистецтвом

Благодійний фонд Карітас Київ повсякчас запроваджує нові форм та методики праці з бенефіціарами. На часі: арт-реабілітаційні заняття для внутрішньо переміщених осіб, ветеранів антитерористичної операції та їхніх дружин із використанням народної музики та національних орнаментів. Творчі зустрічі проводять художниці. Учасники заходів активно розвивають творчу фантазію. Заняття знімають внутрішню напругу, біль та горе, що спіткало їх у контексті збройного конфілкту.