Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Зустріч з письменницею Алісою Водовозовою

Співробітники Благодійного фонду Карітас Київ підготували для осіб, які є жертвами націонал-соціалізму та тоталітаризму, а також для внутрішньо переміщених осіб, зустріч з письменнице Алісою Водовозовою.  Гостя Карітасу  є членкинею Міжнародної асоціації письменників України та автором чотирьох поетичних на прозових книг: «Все, що було», «А життя триває», «Миті тривалістю життя», «Співаючі струни душі моєї».

Відлуння візиту: ВПО - у полі зору німецького Карітасу

Представники німецького Карітасу, зустрівшись із співробітниками Благодійного фонду Карітас Київ, виявили велике зацікавлення ВПО (внутрішньо переміщеними особами). У форматі круглого столу, гості з Німеччини адресували директорові БФ Карітас Київ о. Роману Сиротичу ряд запитань. Колег цікавило наступне: як вирішується у Києві та області питання забезпечення житла та праці для ВПО, як відбувається процес інтеграції дітей у школах та чи впливає на стосунки дітей внутрішньо переміщених осіб мовний фактор?

читати далі
Майстер-клас: випікаємо найсмачніші яблучні пироги

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  разом з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» провели  для осіб з ментальними порушеннями майстер-клас з випікання яблучного пирога.

Учасники заходу виявили неабияку активність до цієї праці. Жваво, весело та енергійно вони здійснювали усі необхідні дії, щоб пиріг видвся смачненьким.

Добрий настрій – у Всесвіт, фото - на згадку: День вишиванки

Щороку у третій четвер травня тисячі, а може й мільйони українців чи людей інших національностей, які шанують це свято, одягають вишиванку та демонструють внутрішню та зовнішню  красу світові. Співробітники Благодійного  фонду Карітас Київ разом зі своїми дітьми та підопічними також виявили увагу та пошану до цієї традиції.