Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

більше про нас

Домашня опіка для одиноких важкохворих людей

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Карітас-Київ закликає допомогти зі збором теплих речей для потребуючих

Теплі речі для потребуючих - це акція, що відгукується в серцях багатьох людей. І особливо актуальною стає воосени, коли холод пробирає до кісток, вітер завиває, і відчуваються перші заморозки. Саме у цей час ми купуємо теплі обновки або дістаємо із шафи наші улюблені речі, вбираємося у них і йдемо осінніми вулицями. Утім є серед нас люди, які не мають такої змоги. Їм потрібні базові речі, аби зігрітися, бути ситими і в безпеці.

Карітас Київ надав допомогу вимушеним переселенцям у Черкасах

«Карітас Київ у співпраці із Парафією Покрови Пресвятої Богородиці в м. Черкаси надав допомогу ВПО у кількості 116 осіб. Наданням допомоги займалися волонтери Якушеви Павло і Валентина, які самі є ВПО. Водночас ця акція започаткувала і активізацію роботи фонду в Черкаській області», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітас Київ.

Найкращий діалог – спільна праця

В приміщенні БФ «Карітас-Київ» відбувся дуже цікавий захід –  майстер-клас з виготовлення – ключниці (це місце для зберігання ключів). У ньому взяли участь люди похилого віку з числа жертв націонал-соціалізму, діти, підлітки та волонтери. Захід пройшов у рамках програми «Місце зустрічі: діалог» за підтримки німецького фонду EVZ.
Оскільки літні люди дуже потребують уваги і спілкування, то особливим святом для них є зустрічі з дітьми, які викликають багато позитивних емоцій, впевненості та гарного настрою. Саме тому основною метою цього заходу було створити умови для спілкування та плідної взаємодії між різними поколіннями.

читати далі
Майстер-шеф - зустріч для людей похилого віку, дітей і молоді, волонтерів

Карітас єднає покоління – під таким заголовком у БФ «Карітас-Київ» відбувся надзвичайно цікавий захід: Майстер-шеф. У ньому взяли участь люди похилого віку з числа жертв націонал-соціалізму, волонтери та діти і молодь. Загалом понад 35 осіб», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Майстер-шеф - це спільний захід людей похилого віку, дітей, молоді та волонтерів. Тут діти та молодь разом із старшими людьми готували страви. Всі розділилися на дві команди. Основною умовою поділу на команди було наявність у кожній осіб різного віку, дітей та молоді. Так ці змішані команди – старенькі та зовсім молоді - вступили у боротьбу за перемогу.