25 years of experience

Thousands of people in need assisted

Part of global community operating in more than 200 countries

Numerous awards and acknowledgements

More than 100 volunteers and 35 employees

For whom and how we act?

Kids and families in crisis

Home care for elderly people

People affected by humanitarian crisis

Center on social services provision

Countering human trafficking

OUR PARTNERS

LATEST NEWS

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб "Вікна можливостей"

Проект функціонує  у межах програми Благодійного фонду «Карітас-Київ», який підтримує ідеї, спрямовані на подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей, що опинились в кризовому становищі, зокрема ВПО та громад, які прийняли ВПО.

Завдання проекту полягає у соціально-психологічній реабілітації сімей ВПО, багатодітних, малозабезпечених та тих, що перебувають в складних життєвих обставинах, а також сімей учасників АТО.

Україна вже не буде такою, як до 2014 року, але якою вона буде – невідомо

9 жовтня в Києві відбувся форум «Україна: виклики розділеної держави», організований Благодійним фондом «Карітас-Київ» спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві. Метою заходу було проаналізувати і осмислити реалії українського суспільства після 2014 року. Для цього були запрошені експерти з активною громадською позицією з різних галузей: філософії, права, моралі, культури тощо.

Майстер-клас: результати стають очевидними

Люди з інвалідністю - часті гості БФ Карітас Київ. Простір підтримки Карітасу спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін»  продовжують проводити для бенефіціарів семестр майстер-класів із виготовлення страв. Сьогодні бенефіціари отримали нове завдання: приготувати та спекти оладки з яблуками.

Майстер-клас для людей з інвалідністю

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін»  провели черговий майстер-клас з виготовлення страв.

На цей раз бенефіціари отримали завдання - приготувати грінки з часником та фаршировані помідори із зеленню та сиром. Усі функції здійснювали особи з інвалідністю. Вони мили помідори, нарізали зелень та вимішували усі інгредієнти.